Herhaalrecept

Wilt u een herhaalrecept aanvragen?  Dat kan op verschillende manieren:

  • Via MijnGezondheid.net
  • Online via de website van Apotheek Heerde
  • Telefonisch via de receptenlijn
  • Via de herhaalservice van de apotheek

Voor 13:30 = volgende dag klaar

Vraagt u het herhaalrecept vóór 13.30 uur aan? Dan ligt het recept de volgende werkdag voor u klaar bij de apotheek. Recepten die na 13.30 uur worden aangevraagd liggen twee werkdagen later klaar.

Herhaalrecept online aanvragen

Uw herhaalrecept online aanvragen? Dat kan op twee manieren: via MijnGezondheid.net en via de website van de apotheek. Voor mijn MijnGezondheid.net heeft u een account nodig. Heeft u dat nog niet? Dan moet u dat eerst activeren. Houd hiervoor uw DidiD code bij de hand.

Wilt u uw herhaalrecept via de website van Apotheek Heerde aanvragen? Klik dan hier. Vul het herhaalnummer van uw medicijnen en uw geboortejaar in en klik op ‘verstuur’. Het herhaalnummer kunt u vinden op het etiket van het geneesmiddelendoosje.

Herhaalrecept aanvragen via de receptenlijn

Wilt u telefonisch een herhaalrecept aanvragen via de receptenlijn? Dit kan via de digitale receptenlijn: 0578-700222. Dit is een speciaal telefoonnummer waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalmedicijnen kunt aanvragen. Zorg dat u het herhaalnummer bij de hand heeft als u belt; deze kunt u vinden op het etiket van het geneesmiddelendoosje.

Herhaalservice via de apotheek

Met de herhaalservice van de apotheek hoeft u uw herhaalrecepten niet meer zelf aan te vragen: de apotheek doet dit voor u. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn laten wij u via een e-mail weten dat de nieuwe medicijnen klaarstaan. U kunt ze dan ophalen wanneer het u uitkomt. Wilt u gebruikmaken van de herhaalservice? Geef het door via het aanmeldformulier van de apotheek. U kunt het formulier ook ophalen bij de balie van de apotheek.