Reisvaccinaties

Onze huisartsenpraktijk is aangesloten bij Reisprik. Dit is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor vaccinaties en reisadvies. Gaat u op reis en heeft u een vraag over een vaccinatie? Of wilt u weten welke gezondheidsrisico’s er zijn in het gebied waar u naartoe gaat? Assistente Mascha en Elsbeth hebben een speciale opleiding gehad om u deskundig en betrouwbaar advies te geven. Maak een afspraak bij onze praktijk via www.reisprik.nl . Een van de assistenten zal daarna contact met u opnemen.

Verzekering

Bent u aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea? Dan kunnen wij de kosten voor het consult en de vaccinatie rechtstreeks bij uw verzekering declareren. Bent u ergens anders verzekerd? Dan kunt u de kosten bij ons per pin betalen. Hierna ontvangt u een factuur van ons, die u kunt indienen bij uw verzekeraar.

Meer weten over tarieven en vergoedingen? Ga voor meer informatie naar de website van Reisprik.

LCR voor Reizigersadvisering

Gaat u op reis en wilt u weten of u voor uw bestemming een vaccinatie nodig heeft? Of wilt u weten welke gezondheidsrisico’s er zijn in het gebied? Op www.icr.nl vindt u alle gebieden waar een vaccinatie verplicht is of wordt aangeraden. Heeft u toch nog een vraag aan ons? Bel gerust voor meer informatie, wij helpen u graag om veilig op reis te gaan.